Rally Larvik vinneren er ikke endelig.

 

Vinner av Rally Larvik 2008 var Andreas Mikkelsen med kartleser Ola Fløene (bildet over) ei stund lørdag 6. September i Stavern..

 

Litt utpå kveldinga snakket pressesjef Hallgeir Raknerud i Norges Bilsportforbund med www.paaneset.no, han kunne fortelle følgende på ei knitrete telefonlinje. "Teamet til Mads Østberg protesterte på at Teamet til Mikkelsen har gjort  en alvorlig forseelse iflg reglementet til Norges bilspotforbund. Dermed er unge Mikkelsen utelukket fra løpet inntil videre, og dermed så er ingen ting avgjort før de høye herrer har snakket sammen.

Det vil bli kåret en vinner ganske raskt, det er bare 3 uker til neste NM runde, sa Raknerud lørdag kveld.

Foto Yngve Rakke

 

Ikke nok med at det duskregna litt i dag, spesielt i Lågendalen sias det.. Vinnerene (før protesten Red anm) Andreas Mikkelsen og Ola Fløene"badet" i Champagne så det skvatt rundt øra når seieren (?) var i boks!

Nr1 Foto Roy Myrland

Noe av grunnlaget for dagens seier(?) blei lagt i svingene som blei "kappa". Det sees og høres på kjøringa om sjåføren følger kartleserens noter og instrukser eller om han tenker og kjører på det han ser sjøl. Dagens vinner(?) hadde flyt og kjørte virkelig på sin kartlesers instrukser

 

Resultatlista finner du her

 

Det kommer flere hundre bilder fra Rally Larvik 2008, i morgen her på Neset no. Samtlige biler  og mye "rundt omkring bilder" fra Gui.

foto Yngve Rakke

bilsportforbundet logo

 

Foto tekst Yngve Rakke /Roy Myrland

06.09.08