Sykkelsuksess

"Ronde van Berg" blei en suksess! Til neste år lover arrangøren lengre løype, større pengepremier og enda flere deltagere!

Ca 70 startende som gjorde unna 90 km på sykkel fordelt på 3 lange og 3 korte runder i "Berg løypa" lørdag 18. April. Det var menn elite og junior ryttere, som deltok i rittet som fikk en litt overraskende mann først over mål!

Du finner også lenke til Nanset sykkel sin gode og utfyllende  reportasje fra rittet i denne artikkelen.

Vinner av sykkelløpet blei junioren Martin Stendahl fra Tønsberg Cykkelklubb (til høyre på bildet over)! Han "festa taket" rett før mål på fjorårsvinner og forhåndsfavoritt Alexander Kjær (i blå drakt på bildet over) som blei nr.2. Dermed var den særdeles lovende unge syklisten som fikk den største pengepremien med seg hjem. 

Berg steinkirke Foto Roy Myrland

 

Nanset sykkel arrangerte sykkelløpet "Ronde van Berg" her på Brunlaneset lørdag 18. April. 

Lang rekke Foto Roy Myrland

På første runde var det en "enslig svale" foran og et samlet felt etter, som rullet over Manviksletta.

teten Foto Roy Myrland

Teten  bestod av disse ivrige pedaltråkkerne halvveis i løpet.

Foto Roy Myrland

De hadde "røkkla" ca. 2 minutter etter seg. På bildet over er Alexander Kjær i ferd med å "trå seg opp" til en særdeles hederlig sluttplassering.

 

hunting Foto Roy Myrland

2 runder før mål blei det kjørt litt hardere. Jakten er i gang ned mot Hvatum på Manvikveien.

Intenst i feltet Foto Roy Myrland

Resten av feltet var tett samlet og ligger ca 30 sek. etter ledergruppa.

 Petter Gokstad fra Nevlunghavn (til høyre på bildet over), sørget bla. for å gi sykkellistene beskjed om hvor mange runder som gjenstod ved start/mål under dagens løp. Til venstre på bildet over er det Didrik fra Byskogen som står med sin sykkel. Han hjalp til med å gjøre klart til målgang, samtidig som han ventet og heiet på pappa som var med i feltet.

Gjermund Holtan fra Omsland i Kjose var Norges Cykkelforbund sin representant på løpet. Hans oppgave var å se til at regler blei fulgt og at ting gikk riktig for seg.

Foldvikveien - helgeroveien Foto Roy Myrland 

I alle kryssa langs løypa var det vakter lørdag ettermiddag som sørget for at det ikke oppstod farlige situasjoner. Alt gikk bra!

ritt

De ligger tett i feltet og det drar seg til mot målgang.

Målgang Foto Roy Myrland

 Vinner av det 90 km. lange sykkelrittet "Ronde van Berg" 2009, blei den 18 år gamle junioren Martin Stendal fra Tønsberg Cykkelklubb.

Ottar Foto Roy Myrland

På bildet over er fra venstre. Rennleder og rittdeltaker Ottar Renholt, i midten nr. 2 i løpet Alexander Kjær som sykler for Frogner sykkelklubb. I Tønsberg Cykkelklubb sin grønne drakt står vinneren Martin Stendahl. "En bunke med penger", pluss masse heder blei dermed den unge sykkelrytteren sitt i løpet av et par ettermiddagstimer her På Neset. GRATULERER!

Les Løpsleder Ottar Renholt sitt informative og utfyllende  flotte referat fra rittet på  Nanset Sykkel

 Nanset sykkel

Proteinfabrikken.no

 

18.04.09