Fint og flott på Brygga i Havna

Det er befriende fredelig og fint på brygga i Nevlunghavn. Der går det godt å gå bryggesleng uten å bli nedkjørt eller måtte gå sikksakkgang mellom langtidsparkerte biler eller søpplecontainere.

Nå pusses det opp igjen og gjøres enda finere der før sommeren og den store konserten til inntekt for Kreftforeningen går av stabelen den 18. Juli.

Tak brygge restaurering Nevlunghavn Fot Frode Løvall

Taket på "bua" på brygga i Havna trengte å skiftes og lektes om. Det er snekkeren i Skoleveien i Nevlunghavn, Steinar Gran, som har jobben med å få dette helt og fint igjen.

 Foto Frode Løvall

Bua er "delt opp" i tre byggetrinn forklarte Steinar og det blei et par overraskelser da vi fikk av steinen, men "det ordener seg fint" sier han.

 Foto Frode Løvall

Har du et eller annet "snekkerprosjekt" på gang så ta gjerne kontakt med mannen som "kan alt mulig" innen tømring og snekring. Tlf nr. til Steinar er 95417878

 

Takrenner og lekter Foto Roy Myrland

Lekter, papp og takrenner er allerede på plass, så det tar nok ikke mange dager før den effektive håndverkeren har det lagt tett og helt tak på brygga i Havna igjen.

Nevlunghavn Bakeri og Conditori Erik Thorstein Brygge Foto Roy Myrland

Baker`n i Havna, Erik Thorstein er også leder av Nevlunghavn Næringsdrivendes forening. Velet i Havna og "næringsdrivendes" gleder seg til sommerens konsert. Kjevla var kun med som rekvisitt til bildet som vistnok skal ut i et "riksdekkende" bransjemagasin.