boo We will, we will..

We will, we will..

"Hvalkjæften" mannskor ble stiftet i Sandefjord i 1989. Fredag 17. juni 2011 hadde de sin første opptreden i MENY på Søndersrødtunet.

Lenke til Youtubevideo i bunn av artikkelen.

Hvalkjæften Mannskor Sandefjord Brunlanes MENY Søndersrødtunet Helgeroa Foto Roy Myrland

Fortsatt så holder de noen og tyve medlemmene sangerfanen høyt hevet og deltar i både 17. mai tog og sangerstevner. Det sosiale står i høysetet for de noen og tyve karene som er med, og når de har "symeøte" en gang i uken blir det også en del sang. Årets sangerlandsstevne på Brunstad i Stokke fikk også besøk av de humørfyllte "hvalfangerane".

Jan Ivar Viken Kordirigent Sandefjord Foto Roy Myrkland

Det var Jan Arve Viken (bildet over) som ledet minikonserten i frukt og grønt avdelingen på Søndersrødtunet, før "guttane" tok veien bort i Bervibygda og Cinema Fantasia. Der stod Britt og Gunnar Berven klare med sin stab og var klare til å gi de dyktige sangerbrødrene ei minneverdig og trivelig sommeravslutning.

Videosnutt fra "Hvalkjæften" sin minikonsert her eller klikk på bildene.

Se artikkel fra TV2 og senkveld med Thomas og harald og resten av gjengen sitt besøk på Gnnars verksted og Cinema Fantasia her

Hvalkjæften sin hjemmeside her

"Rundtur" på Gunnars Verksted og Cinema Fantasia her

Tekst og foto: Roy Myrland.

17/6-2011


Tagger: MEny Søndersrødtunet Brunlanes Helgeroa Jan Arve Viken Bygdemoro Underholdning Sangerbrødre LArvik Sandefjord Vestfold Norge Kor Mannssangforening Hvalkjæften Hvalkjeften Gunnars Verksted Cinema Fantasia