Barnas Ridderuke 15.

Søknadsfristen er allerede 25. november 2011.

I 2012 kan Barnas Ridderuke feire 30 års - jubileum på Beitostølen Helsesportsenter. Mange barn og unge har gjennom årene hatt med seg mange positive oppleveleser herfra.

Alltid mye moro og stor stemning under Barnas Ridderuke 

Hensikten med Barnas Ridderuke er å gi tilbud til barn og unge med funksjonshemninger til å kjenne gleden ved å gå på ski. Tilbudet går først og fremst til barn og unge mellom 10 og 15 år med fysiske funksjonshemninger fra hele landet. Barna får skiinstruksjon gjennom lek og turgåing på flatmark og i bakker. På kveldene er det sosiale aktiviteter med bl.a. underholdning og sammenkomster. Sammen med instruktørene bor de i hytter, hvor de deler på daglige gjøremål som å lage mat, vaske opp etc.

- Barnas Ridderuke blir alltid arrangert tidlig på vinteren, i uke 3, denne gang fra søndag 15. til lørdag 21. Januar. Da skapes det forutsetninger for at barna kan ha glede av å benytte hele vinteren med ski på bena. Søknadsfristen er allerede 25. november og det bør de som har lyst til å delta neste år merke seg, sier Inge Morisbak ved Beitostølen Helsesportssenter.

Info og søknadsskjema på Beitostølen Helsesportssenteret sin hjemmeside: http://www.bhss.no/barnas-ridderuke.aspx

Se og hør andre artikler fra Ridderrennet her. Intervjuet med styreleder Ine Wigernæs er tilgjengelig på PåNeset`s kanal.