Til Barnas Ridderuke med MENY Helgeroa og MENY Stavern "i ryggen".


5 ungdommer fra Larvik skal delta på Beitostølen og Barnas Ridderrenn 15.-21. januar.  Selvstendige, lokalengasjerte og skiglade "kremmerær" i Helgeroa og Stavern overrasket med solid bidrag!

 

Barnas Ridderuke arrangeres på Beitostølen i Valdres 15.-21- januar 2012. Ca. 50 ungdommer fra hele landet skal delta og fra Larvik kommune er det 5 skiglade unge som skal på tur. Nesten ei hel uke blir de borte fra familie og venner, for å bo og klare seg selv i hytte på Beitostølen Helsesportsenter, sammen med sine veiledere. Det er studenter fra Norges idrettshøyskole som skal bo sammen med og instruere de unge i skigåing og skileik, før det hele avsluttes fredag 21. med det tradisjonsrike "Barnas Ridderrenn".

MENY Barnas Ridderrenn Sponsor Stavern Helgeroa Foto Roy Myrland

MENY kjøpmennene Dag Arild Bakken og Thomas Eriksen (bak på bildet over) støtter mere enn gjerne opp om lokale utøvere og de skiglade ungdommene fra Larvik fikk 4500.- overrakt i MENY Stavern før avreise. Beløpet blir likt fordelt på alle 5 deltagerne og dekker deltageraviften for de unge. Foran på bildet over står 3 av deltagerne fra Larvik. Fra venstre Sharin Kobro, Johannes B. Kristoffersen og Henriette Hansen.

Beitostolen

Johannes B. Kristoffersen Dag Arild Bakken Thomas Eriksen Foto Roy Myrland

Johannes B. Kristoffersen er "førstereis" til Beitostølen, men har forberdt seg godt i kunstsnøløypa til Larvik ski på Kleiver.

Kjøpmann Dag Arild Bakken forteller til PåNeset.no at han er spesielt opptatt av å bidra og stimulere nærmiljøet sitt, framfor "å bære pengene til overbetalte fotballspillere i Trondheim".

Dag Arild Bakken Sharin Kobro Thomas Eriksen MENY STAVERN Foto Roy Myrland

 

Sharin Kobro har vært på Barnas Ridderuke før og gleder seg stort til turen og opplevelsene.

Thomas Eriksen i MENY Stavern er glad for å bidra til at de unge får skikkelig føre under skiene og at de får oppleve "den flotteste fjellheimen i landet vårt", nå på vinteren. 

Henriette HAnsen MENY Stavern Helgeroa Foto Roy Myrland

Henriette Hansen er med for andre gang til Beitostølen og er "blid som sola og glad som ei lerke" før avreisen!

Les mere om

Barnas Ridderruka

Valdres.no

Beitostolen.com

Samtlige tidligere Valdres-relaterte artikeler her på nettsiden

Beitostolen

 

Barnas Ridderrenn Beitostølen Ridderuka Valdres LArvik Vestfold Stavern Oppland Helgeroa MENY Næring Sponsorer Kjøpmenn Søndersrødtunet Helgeroa Larvik Jotunheimen Skagerakk